Bouwtekening konijnenhok

Bouwtekening konijnenhok

Heb jij net konijnen aangeschaft of denk je erover om een paar konijnen aan te schaffen? Al aan een konijnenhok gedacht? Die kun je natuurlijk kopen, maar je bent veel goedkoper uit als je gewoon zelf een konijnenhok bouwt. Zeker als je weet hoe simpel het eigenlijk is.

Wil je in een korte tijd een goed konijnenhok bouwen, is planning het geheime recept.

En die planning vertaalt zich hier standaard in een bouwtekening konijnenhok. Een bouwtekening konijnenhok bevat de afmetingen en inhoud van de materialen die je nodig hebt voor een konijnenhok. In de basis heb je nodig: hout, gaas en dakbedekking.

bouwtekening via stijlbloem

Vervolgens moet je in een bouwtekening konijnenhok aangeven hoe groot je wilt dat de verschillende onderdelen van het konijnenhok moeten zijn.

Hoe groot wil je bijvoorbeeld dat het raam is? Dan moet je in je bouwtekening konijnenhok precies aangeven hoe groot het raam moet zijn. Zo weet je bijvoorbeeld heel gemakkelijk hoeveel gaas je nodig hebt. Ben je niet zo technisch aangelegd en bezorgt het maken van een bouwtekening konijnenhok je al nachtmerries? Niet getreurd, want hier op deze website vind je alle tops en tips. Sterker nog: Je kunt hier je bouwtekening konijnenhok compleet maken! Veel plezier!